Get the look

TOO FACED CHOCOLATE BAR MAKIJAŻ

Krok po kroku jak wykonać makijaż przy pomocy palety cieni Too Faced Chocolate Bar:

1. W załamaniu powieki rozetrzyj cień MILK CHOCOLATE.
2. Od zewnętrznego kącika nałóż cień GILDED GANACHE, następnie lekko rozetrzyj go ku górze.
3. Na środek powieki nałóż cień CHERRY CORDIAL  i  rozetrzyj kierując się do wewnętrznego kącika.
4. Nałóż w zewnętrznym kąciku dolnej powieki cień GILDED GANACHE, tak aby w kąciku oka połączyć go z górnym cieniem.
5. Rozjaśnij wewnętrzny kącik oka cieniem WHITE CHOCOLATE naprowadzając go delikatnie na wcześniej nałożony cien CHERRY CORDIAL,
 a dolną powiekę od wewnątrz pokryj perłowym cieniem CHAMPAGNE TRUFFLE.
6. Narysuj kreskę i poprowadz czarny eyeliner w wewnętrzny kącik oka tak, aby tworzył literkę V.
Linię wodną pokryj białą kredką.
7. Na koniec wytuszuj rzęsy.

KROK 1:

W załamaniu powieki rozetrzyj cień MILK CHOCOLATE.

KROK 2:

Od zewnętrznego kącika nałóż cień GILDED GANACHE, następnie lekko rozetrzyj go ku górze.

KROK 3:

Na środek powieki nałóż cień CHERRY CORDIAL  i  rozetrzyj kierując się do wewnętrznego kącika.

KROK 4:

Nałóż w zewnętrznym kąciku dolnej powieki cień GILDED GANACHE, tak aby w kąciku oka połączyć go z górnym cieniem.

KROK 5:

Rozjaśnij wewnętrzny kącik oka cieniem WHITE CHOCOLATE naprowadzając go delikatnie na wcześniej nałożony cien CHERRY CORDIAL, a dolną powiekę od wewnątrz pokryj perłowym cieniem CHAMPAGNE TRUFFLE.

KROK 6:

Narysuj kreskę i poprowadz czarny eyeliner w wewnętrzny kącik oka tak, aby tworzył literkę V.
Linię wodną pokryj białą kredką. Na koniec starannie wytuszuj rzęsy.