Krok po kroku jak wykonać makijaż przy pomocy palety cieni Too Faced Chocolate Bar:
1. W załamaniu powieki rozetrzyj cień MILK CHOCOLATE.
2. Od zewnętrznego kącika nałóż cień GILDED GANACHE, następnie lekko rozetrzyj go ku górze.
3. Na środek powieki nałóż cień CHERRY CORDIAL i rozetrzyj kierując się do wewnętrznego kącika.
4. Nałóż w zewnętrznym kąciku dolnej powieki cień GILDED GANACHE, tak aby w kąciku oka połączyć go z górnym cieniem.
5. Rozjaśnij wewnętrzny kącik oka cieniem WHITE CHOCOLATE naprowadzając go delikatnie na wcześniej nałożony cien CHERRY CORDIAL,
a dolną powiekę od wewnątrz pokryj perłowym cieniem CHAMPAGNE TRUFFLE.
6. Narysuj kreskę i poprowadz czarny eyeliner w wewnętrzny kącik oka tak, aby tworzył literkę V.
Linię wodną pokryj białą kredką.
7. Na koniec wytuszuj rzęsy.
KROK 1:
W załamaniu powieki rozetrzyj cień MILK CHOCOLATE.
KROK 2:
Od zewnętrznego kącika nałóż cień GILDED GANACHE, następnie lekko rozetrzyj go ku górze.
KROK 3:
Na środek powieki nałóż cień CHERRY CORDIAL i rozetrzyj kierując się do wewnętrznego kącika.
KROK 4:
Nałóż w zewnętrznym kąciku dolnej powieki cień GILDED GANACHE, tak aby w kąciku oka połączyć go z górnym cieniem.
KROK 5:
Rozjaśnij wewnętrzny kącik oka cieniem WHITE CHOCOLATE naprowadzając go delikatnie na wcześniej nałożony cien CHERRY CORDIAL, a dolną powiekę od wewnątrz pokryj perłowym cieniem CHAMPAGNE TRUFFLE.
KROK 6:
Narysuj kreskę i poprowadz czarny eyeliner w wewnętrzny kącik oka tak, aby tworzył literkę V.
Linię wodną pokryj białą kredką. Na koniec starannie wytuszuj rzęsy.